Logo no.boatexistence.com

Kommer ordlisten før indeksen?

Innholdsfortegnelse:

Kommer ordlisten før indeksen?
Kommer ordlisten før indeksen?

Video: Kommer ordlisten før indeksen?

Video: Kommer ordlisten før indeksen?
Video: Då Som Nu För Alltid 2024, Kan
Anonim

Lage en ordliste Dette er vanligvis på slutten av dokumentet, kanskje sist før studiepoengdelen, eller før en indeks. En ordliste blir en egen del i boken.

Hvilken kommer først indeks eller ordliste?

Ordliste legges vanligvis til på slutten av et kapittel eller en leksjon i henholdsvis en bok eller en tekstbok. … På den annen side blir en indeks vanligvis lagt til mot slutten av en bok eller en lærebok, og den inneholder viktige ord eller navn på personer eller steder eller ting i alfabetisk rekkefølge.

Går ordlisten før eller etter innholdsfortegnelsen?

Du plasserer ordlisten i begynnelsen av dokumentet, like etter innholdsfortegnelsen (eller, hvis aktuelt, listen over figurer eller listen over forkortelser).

Hva kommer først ordlisten?

“En ordliste er en liste over tekniske termer eller forkortelser som kan være ukjent for enkelte lesere. Disse begrepene som brukes mer enn én gang, bør oppføres i en ordliste, som vanligvis plasseres før bibliografien, dvs. mot slutten, men kan plasseres på slutten av de foreløpige sidene (hvis den er en kort ordliste).

Hvor går en ordliste i en rapport?

En ordliste er en alfabetisert liste over spesialiserte termer med deres definisjoner. I en rapport, et forslag eller en bok er ordlisten vanligvis plassert etter konklusjonen.

Anbefalt: