Logo no.boatexistence.com

Hvor kommer uvedkommende fra?

Innholdsfortegnelse:

Hvor kommer uvedkommende fra?
Hvor kommer uvedkommende fra?

Video: Hvor kommer uvedkommende fra?

Video: Hvor kommer uvedkommende fra?
Video: Outsider Update- Big Announcement! 2024, Kan
Anonim

Generelt, fremmede løsninger fremmede løsninger I matematikk er en ekstern løsning (eller falsk løsning) en løsning, slik som den til en ligning, som kommer ut av prosessen med å løse problemet, men er ikke en gyldig løsning på problemet https://en.wikipedia.org › Extraneous_and_missing_solutions

Ekstra og manglende løsninger - Wikipedia

oppstår når vi utfører ikke-inverterbare operasjoner på begge sider av en ligning. (Det vil si at de oppstår noen ganger, men ikke alltid.) Kvadring (eller heving til en annen jevn kraft) er en ikke-inverterbar operasjon.

Hva er roten til uvedkommende?

En løsning på en ligning som SER Å være riktig, men når vi sjekker den (ved å erstatte den med den opprinnelige ligningen) viser det seg IKKE å være riktig.

Hva gjør noe fremmed?

En ekstern løsning er en rot av en transformert ligning som ikke er en rot av den opprinnelige ligningen fordi den ble ekskludert fra domenet til den opprinnelige ligningen.

Hva gjør en løsning fremmed?

I matematikk er en overflødig løsning (eller falsk løsning) en løsning, slik som den til en ligning, som kommer fra prosessen med å løse problemet, men som ikke er en gyldig løsning på problemet.

Hvordan vet du om en løsning er fremmed?

For å finne ut om en løsning er fremmed, plugger vi ganske enkelt løsningen inn i den opprinnelige ligningen.

Anbefalt: