Logo no.boatexistence.com

Hva betyr ordet datert innlegg?

Innholdsfortegnelse:

Hva betyr ordet datert innlegg?
Hva betyr ordet datert innlegg?

Video: Hva betyr ordet datert innlegg?

Video: Hva betyr ordet datert innlegg?
Video: Different Meanings Of "DATE" In English #shorts 2024, Juli
Anonim

: å gi (noe) en dato som er senere enn den faktiske eller gjeldende datoen.: å eksistere, skje eller lages på et senere tidspunkt enn (noe)

Hva er førdato og postdato?

er at postdatoen skal skje etter en hendelse eller et tidspunkt; å eksistere senere i tid mens predate er å angi en tidligere dato enn den faktiske; å flytte en dato, avtale, begivenhet eller tidsperiode til et tidligere tidspunkt (kontrast "postdate") eller predate kan være å tære på noe.

Er det postdatert eller innlegg datert?

verb (brukt med objekt), post·dat·ed, post·dat·ing. til dato (en sjekk, faktura, brev, dokument) med en dato senere enn den faktiske datoen. å følge i tide: Hans anerkjennelse som artist daterte etter hans død.

Hva er formålet med postdatert sjekk?

Den etterdaterte sjekken er det vanligste betalingsmiddelet for et lån Det er en sjekk som skrives og utstedes av debitor for en dato i fremtiden og kan evt. ikke innkasseres eller deponeres før dette tidspunktet. Debitorer bruker etterdaterte sjekker for å unngå manglende betalinger på lånene sine.

Når kan du trekke tilbake postdaterte sjekker?

Kan en bank eller kredittforening innløse en utdatert sjekk før datoen på sjekken? Ja. Banker og kreditt fagforeninger trenger vanligvis ikke å vente til datoen du setter på en sjekk for å innløse den Statens lov kan imidlertid kreve at banken eller kredittforeningen venter med å innløse sjekken hvis du gir det rimelig varsel.

Anbefalt: