Logo no.boatexistence.com

Hvor er chomper cave bug-fables?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er chomper cave bug-fables?
Hvor er chomper cave bug-fables?

Video: Hvor er chomper cave bug-fables?

Video: Hvor er chomper cave bug-fables?
Video: Plato’s Allegory of the Cave - Alex Gendler 2024, Kan
Anonim

Områder. Chomper-hulene er atskilt fra resten av Bugaria. Det ligger under den gylne stien, og det er et hjem for Chompers, og det er også der Mother Chomper og Chompy ble født.

Hvordan kommer jeg inn i Chomper-hulen?

Navigating Chomper Cave

Mother Chomper har 50 helse med et forsvar av en; hun kan heller ikke sovnes eller fryses. Svekk henne jevnlig mens du ser på helsen din og bruk Leifs iskalde angrep til din fordel. Etter at hun er beseiret, vil du motta Chomper Seed.

Hvor er Mother Chomper-feilfabler?

Mother Chomper er en sjefsversjon av Chomper funnet i the Chomper Caves Som navnet tilsier, er hun lederen for alle Chompers (men kanskje ikke de i Far Grasslands). I motsetning til vanlige Chompers er hun rotfestet og beveger seg ikke. Hun slipper et Chomper Seed når hun er beseiret, som kan bringes opp til Chompy.

Hvordan får du baby Chomper Bugs i fabel?

Chompy er en baby Chomper født fra Chomper Seed oppnådd etter å ha beseiret Mother Chomper Etter å ha funnet Tardigrade Shield-medaljen og Heaven Key, kan frøet gis til Professor Honeycomb til spire det. Chompy fungerer som et valgfritt støttende partimedlem for Team Snakemouth.

Hvor blir det av det mystiske stykket i insektfabler?

Bruk. Én skjerm øst for Explorer's Association i Bugaria-utkanten, i sørenden av rommet er inngangen til Cave of Trials. Når du nærmer deg sokkelen på innsiden og plasserer det mystiske stykket der, aktiveres et Roach-hologram.

Anbefalt: