Logo no.boatexistence.com

Hva foreskriver internister?

Innholdsfortegnelse:

Hva foreskriver internister?
Hva foreskriver internister?

Video: Hva foreskriver internister?

Video: Hva foreskriver internister?
Video: Hva skriver man her 2024, Kan
Anonim

Internister møter rutinemessig pasienter med tilstander som hjertesykdom, hypertensjon, diabetes, overvekt og kronisk lungesykdom. En internist kan rådføre seg med leger innen andre medisinfelt, eller kan bli tilk alt for å konsultere en pasient av en annen spesialist.

Kan internlege skrive ut medisin?

Internister undersøker pasienter, tar sykehistorier, skriver ut medisiner, samt bestiller, utfører og tolker diagnostiske tester.

Hva behandler indremedisineren?

En indremedisiner, også kjent som en internist, er en lege som har spesialisert seg på indremedisin. Indremedisin fokuserer på forebygging, diagnostisering og behandling av skader og sykdommer.

Hva omfatter indremedisin?

Subspesialiteter innen indremedisin inkluderer allergi og immunologi, kardiologi (hjertesykdommer), endokrinologi (hormonforstyrrelser), hematologi (blodsykdommer), infeksjonssykdommer, gastroenterologi (sykdommer i tarm), nefrologi (nyresykdommer), onkologi (kreft), lungesykdommer (lungesykdommer) og revmatologi (…

Når bør jeg se en internist?

When to Choose an Internist

Du vil ha en lege som kan ta tak i alt fra forebyggende behandling til alvorlig sykdom, men som ikke er ute etter fødsel eller omsorg for nyfødte. Du er en voksen person som søker rutinemessig fysiske forhold, screeninger og tester som kreves for å hjelpe deg med å holde deg frisk.

Anbefalt: