Logo no.boatexistence.com

Hvorfor kan mensen komme for sent?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor kan mensen komme for sent?
Hvorfor kan mensen komme for sent?

Video: Hvorfor kan mensen komme for sent?

Video: Hvorfor kan mensen komme for sent?
Video: Боевик, Научная фантастика | Гора Адамс: Пришельцы, выжившие монстры (2021), полнометражный фильм 2024, Kan
Anonim

Din syklus Utesvarte eller sene menstruasjoner skjer av mange andre grunner enn graviditet. Vanlige årsaker kan variere fra hormonelle ubalanser til alvorlige medisinske tilstander Det er også to ganger i en kvinnes liv når det er helt norm alt at mensen hennes er uregelmessig: når den først begynner, og når overgangsalderen starter..

Hvor mye forsinkelse er norm alt i perioder?

En periode som starter mellom én og fire dager tidligere eller senere enn forventet regnes som normal. De fleste mensen varer mellom tre og fem dager, men en menstruasjon hvor som helst mellom tre og syv dager lang anses også som normal.

Hvor sent kan mensen være uten å være gravid?

Noen mennesker har mensen hver 28. dag som et urverk. Men de fleste vil oppleve sen eller uteblitt menstruasjon minst én gang uten å være gravid, og det er helt norm alt. For mange kan en sen menstruasjon utløse tanker om potensiell graviditet. Men en sen menstruasjon betyr ikke nødvendigvis at du er gravid.

Kan perioden bli forsinket med 10 dager?

Manglende menstruasjonssyklusen med en dag eller to er norm alt, men det er tilfeller av kvinner som har mistet mensen med 10 dager eller til og med uker. En forsinket menstruasjon er ikke alltid en årsak til bekymring, men eksperter sier at i noen kan det være et tilfelle av kjemisk graviditet.

Hva om mensen er forsinket, men du ikke er gravid?

Hvis du har mistet mensen i over 90 dager og ikke er gravid, snakk med legen din om å bli testet for underliggende medisinske tilstander.

Anbefalt: