Logo no.boatexistence.com

Hvorfor klør vulvovaginitt?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor klør vulvovaginitt?
Hvorfor klør vulvovaginitt?

Video: Hvorfor klør vulvovaginitt?

Video: Hvorfor klør vulvovaginitt?
Video: HVORFOR KLØR DET? #wtferdet #shorts 2024, Kan
Anonim

Vaginitt er en betennelse i skjeden som kan resultere i utflod, kløe og smerte. Årsaken er vanligvis en endring i normal balanse mellom vaginale bakterier vaginale bakterier For å behandle bakteriell vaginose kan legen din forskrive en av følgende medisiner: Metronidazol (Flagyl, Metrogel-Vaginal, andre) Denne medisinen kan tas som en pille gjennom munnen (or alt). Metronidazol er også tilgjengelig som en aktuell gel som du setter inn i skjeden. https://www.mayoclinic.org › drc-20352285

Bakteriell vaginose - Diagnose og behandling - Mayo Clinic

eller en infeksjon. Reduserte østrogennivåer etter overgangsalder og enkelte hudsykdommer kan også forårsake vaginitt.

Kløer vulvovaginitt?

Utfloden er vanligvis tynn og melkeaktig, og beskrives som å ha en "fiskete" lukt. Denne lukten kan bli mer merkbar etter samleie. Rødhet eller kløe i skjeden er ikke vanlige symptomer på bakteriell vaginose med mindre kvinnen har en samtidig infeksjon av BV og gjær.

Hva hjelper kløe fra vaginitt?

Legen din kan foreslå en aktuell krem for å lindre eventuell kløe eller svie. Hvis vaginitten din er forårsaket av en infeksjon, trenger du riktig type medisin for å behandle den. Soppinfeksjoner kan kureres med soppdrepende medisiner. Det finnes piller du kan ta, som flukonazol (Diflucan).

Hvor lang tid tar det før vulvovaginitt forsvinner?

De fleste tilfeller av vulvovaginitt leges raskt når de behandles riktig. Gå tilbake til legen din hvis du ikke ser en bedring innen en uke. Du kan oppleve at alternative behandlinger er mer effektive.

Forsvinner vulvarkløe?

Vulvarkløe, inkludert kløe som blir verre om natten, er ofte et resultat av en allergisk reaksjon eller medisinsk tilstand som vil trenge behandling. Folk bør oppsøke lege for kløe som ikke går over etter en stund eller som oppstår med andre symptomer.

Anbefalt: