Logo no.boatexistence.com

Er fjærløse trampoliner bra?

Innholdsfortegnelse:

Er fjærløse trampoliner bra?
Er fjærløse trampoliner bra?

Video: Er fjærløse trampoliner bra?

Video: Er fjærløse trampoliner bra?
Video: Springfree vs. Spring-Based Trampolines 2024, Kan
Anonim

Både Springfree og Vuly Thunder tilbyr kvalitetsutførelse, god sprettkvalitet, innovative sikkerhetsfunksjoner og holdbare, UV-bestandige deler. Begge trampolinene anses som tryggere enn standard trampoliner av spir altype.

Er en fjærløs trampoline verdt det?

Til slutt er jeg sikker på at du vil vite, synes vi at Springfree-trampoliner er verdt pengene? YES – det er den beste trampolinen for pengene. Hvis du ønsker å gi barna dine en tryggere trampolineopplevelse og kjøpe et produkt som er av virkelig høy kvalitet og som kommer til å vare, ABSOLUTT!

Hvorfor er fjærløse trampoliner bedre?

Vår patenterte design eliminerer støtområdene som forårsaker 90 prosent av alle produktrelaterte trampolineskaderFjærbaserte trampoliner har fjærer som vil klemme eller skade en genser. … Springfree Trampolines ramme er godt under hoppflaten - du kan ikke treffe den, punktum.

Er vår- eller fjærløse trampoliner bedre?

Rammen på en spring-basert trampoline er en fare for hoppere, noe som resulterer i betydelige brudd, rifter og hodeskader. Springfree Trampolines SoftEdge-matte er 30 ganger mer støtdempende enn pads. … Springfree Trampolines FlexiNet-kabinett bruker fleksible nettstenger for å dempe hoppere og forhindre fall.

Er fjærfrie trampoliner faktisk tryggere?

Springfree hevder å være 90 prosent sikrere enn tradisjonelle trampoliner. Den bruker fiberstenger i stedet for metallfjærer.

Anbefalt: