Logo no.boatexistence.com

Stables fordelene i krigssonen?

Innholdsfortegnelse:

Stables fordelene i krigssonen?
Stables fordelene i krigssonen?

Video: Stables fordelene i krigssonen?

Video: Stables fordelene i krigssonen?
Video: How-to: Properly Wrap Tendons with Dr. Erin Kiser 2024, Kan
Anonim

Siden fordelene dine ikke stables, vil fordelssettet ditt bli overstyrt av Ghost-belastningen (så sørg for at P1 og P3 er perfekt). Activision Plukk opp det våpenet som passer best for sluttspillstrategien din. Noe allsidig (som en angrepsrifle) vil ideelt sett bli komplimentert av en SMG.

Kan du fortsatt stable fordeler i Warzone?

Spillere kan bruke opptil tre fordeler samtidig i Call of Duty: Warzone for å øke kampevnene sine i spillet. … I tillegg kan spillere også kombinere flere fordeler for å skape et løft som passer perfekt til spillestilen deres.

Kan du få to sett med fordeler i Warzone?

Det eneste problemet med fordelssystemet i Warzone er at du kan bare ha tre om gangen. I likhet med tidligere Call of Duty- titler, velger du tre fordeler fra tre forskjellige spilleautomater på hver utlasting. … Slik kan du bruke begge samtidig i Warzone.

Hvordan fungerer frynsegoder i flere Warzone-utlastinger?

Hver loadout støtter three perks og de kan bare brukes i Warzone når du har kjøpt en Loadout Drop Marker fra en kjøpsstasjon. Husk at noen fordeler er låst bak nivåopplåsinger, så du må rangere opp før du får tilgang til mange av dem som er referert til i denne veiledningen.

Er FMJ bra i Warzone?

For å si ting enkelt, mens FMJ fungerer i Warzone, er det usannsynlig at det er en fordel som mange spillere vil ha. Det er fordi FMJ ikke øker skaden mot fiendtlige spillere, og det forbedrer ikke et våpens evner mot rustning, da det ikke regnes som utstyr.

Anbefalt: