Logo no.boatexistence.com

Hvorfor fungerer ikke kanalisering?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor fungerer ikke kanalisering?
Hvorfor fungerer ikke kanalisering?

Video: Hvorfor fungerer ikke kanalisering?

Video: Hvorfor fungerer ikke kanalisering?
Video: Minecraft Channeling Enchantment #shorts 2024, Kan
Anonim

Hvorfor fungerer ikke kanaliseringstridenten min? Kanalisering krever tordenvær for å fungere. Men hvis det tordner og treforken din fortsatt ikke vil skape et lynnedslag, sørg for at du treffer en mobb med avstandskastet til en trefork.

Hvorfor fungerer ikke kanaliseringen?

Det første kravet for kanalisering er at det skal være tordenvær De fleste spillere vet ikke dette når de prøver ut fortryllelsen. Vi har til og med sett noen få som ved et uhell tar regn som et tordenvær. Enkelt sagt, hvis det ikke er tordenvær, vil ikke fortryllelsen fungere.

Hvordan får jeg kanalisering til å fungere?

Bruk. Kanalisering tilkaller et lyn når en mobb blir truffet av en kastet trefork hvis det for øyeblikket er et tordenvær. Mobben må utsettes for åpen himmel for at fortryllelsen skal fungere.

Fungerer kanalisering på spillere?

Hva gjør kanalisering? Når den brukes på en Trident, lar Channeling-fortryllelsen treforken tilkalle lyn fra himmelen når den kastes mot en mobb. Dessverre fungerer denne fortryllelsen bare når spilleren er inne i et tordenvær Den er imidlertid ekstremt sterk og kan redde spilleren fra alvorlige situasjoner.

Er kanalisering eller Riptide bedre?

Riptide lanserer brukeren i den retningen treforken kastes, noe som gjør det til et perfekt våpen for nærkamper på nært hold. Channeling er i den andre enden av spekteret, og fremkaller lys hvis den treffer en pøbel, noe som gjør det til en strålende fortryllelse for jagerfly med lang rekkevidde.

Anbefalt: