Logo no.boatexistence.com

Blir det et nytt brannemblemspill?

Innholdsfortegnelse:

Blir det et nytt brannemblemspill?
Blir det et nytt brannemblemspill?

Video: Blir det et nytt brannemblemspill?

Video: Blir det et nytt brannemblemspill?
Video: DEL 1. blir det et nytt kapitel og eventyr på the WILD CALN I Call of Duty: Warzone 2024, Kan
Anonim

Tilbake i juli 2019 ga Nintendo ut det nyeste Fire Emblem-spillet, Fire Emblem: Three Houses, via Nintendo Switch. … Som du kanskje vet, ryktes det om en Nintendo Direct denne måneden. Så langt har disse ryktene ikke blitt bekreftet, men hvis dette skjer, høres det ut som om Fire Emblem vil bli et no-show

Blir det et nytt Fire Emblem-spill?

En Nintendo-innsider gjentar at en annen Fire Emblem-nyinnspilling er under utvikling, og sier at det kan være et av to mulige spill på nytt. … I mellomtiden var 3DS' Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia en nyinnspilling av Fire Emblem Gaiden, som heller aldri har gitt ut utenfor Japan.

Blir det enda et brannemblem: tre hus?

Ideen om at Fire Emblem: Three Houses kan ha en oppfølger

Med tanke på at det er over et dusin «Fire Emblem»-spill som spretter rundt en tidslinje, er det svært sannsynlig at «Three Houses» allerede har en oppfølger. Det er ingen offisiell tidslinje, og fansen er delt i hvordan den faktiske skal se ut.

Is there a Fire Emblem: Three Houses Ost?

Fire Emblem: Three Houses Original Soundtrack (japansk: ファイアーエムブレム 風花雪月 オリジナル・サァイアーエムブレム 風花雪月 オリジナル・サァイアーエムブレム 風花雪月 オリジナル・サァル・サウンド, Fire-musikk-serien: 2. Fire-musikk-albumet, 1. Fire-musikk-albumet 0,0 origin alt lydspor til Fire Emblem: Three Houses and its DLC, presentert på seks plater og en DVD.

Hva er det sjeldneste Fire Emblem-spillet?

Det mest verdifulle Fire Emblem-spillet som ble utgitt internasjon alt, Fire Emblem: Path of Radiance utgitt for Nintendo GameCube i 2005. Det fikk ikke på langt nær like stor suksess som heller ikke av de foregående internasjonale Fire Emblem-spillene.

Anbefalt: