Måles kanal id eller od?

Innholdsfortegnelse:

Måles kanal id eller od?
Måles kanal id eller od?

Video: Måles kanal id eller od?

Video: Måles kanal id eller od?
Video: ВЛАД А4 и ДИРЕКТОР ЮТУБА против СИРЕНОГОЛОВЫЙ 2024, September
Anonim

ID og OD Dette er et fast nummer som ikke kan avvikes fra. For eksempel vil en 1-tommers stiv kanal ha en ID på 1,063 tommer nominell, mens en 1 tommers mellomliggende metallkanal vil ha en ID på 1,12 tommer nominell, men begge har samme utslagsstørrelse på 1,375 tommer.

Er PVC-elektrisk kanal målt ID eller OD?

PVC-rør er identifisert av ID-en (innvendig diameter) og refereres til som en "nominell" størrelse som betyr "bare i navnet." Dette forvirrer imidlertid folk, og de fleste nybegynnere prøver å bruke OD (ytre diameter) for å bestille deler. Hvis du gjør dette, mål OD-en til røret ditt og finn den i kolonnen 2nd i diagrammet nedenfor.

Er fleksibel kanal målt ID eller OD?

ID og OD OD er maksimum av fleksibel kanal, og er et fast nummer som ikke kan avvikes fra. Fleksible rør er alltid korrugerte indre og ytre, så det er bedre å la mer plass innvendig for å gjøre ledninger og kabler lettere å komme gjennom. Så vi bør la det være 20 % plass basert på indre diameter.

Måles det elektriske røret innvendig eller utvendig diameter?

En rørhandelsstørrelse på 1 tomme har en faktisk innerdiameter på 1,049 tommer. 2-tommers lengder har vanligvis en innvendig diameter på 2,067 tommer.

Hvordan måler du rørstørrelse?

Beregn den totale diameteren til ledningene for å bestemme diameteren til ledningen når du plasserer ledninger med forskjellig tykkelse og type inne i ledningen. Finn tråddiameteren i tabell 5 for hver tråd og type. Multipliser antalletledninger for hver måler og type med ledningsdiameteren. Tot alt resultatene.

Anbefalt: