Logo no.boatexistence.com

Hva er line moling?

Innholdsfortegnelse:

Hva er line moling?
Hva er line moling?

Video: Hva er line moling?

Video: Hva er line moling?
Video: Виды и расшифровка пластика по буквам (PET, HDPE, LDPE, ПВХ, РР). Маркировка, переработка пластмасс 2024, Juli
Anonim

Linjestøping: En operasjon som bruker en selvgående jetdyse (mol) og en høytrykksslange for å rengjøre innsiden av rørsystemer. … Brukes i rensemetoder for rørstikking og linjestøping.

Hva er moling in pipeline?

I byggebransjen er molding en grøftefri metode som brukes til å legge rør. … Moling unngår behovet for å grave en grøft og kan brukes til å legge vannrør og varmebatterier til varmepumpesystemer.

Hva er molding-metoden?

Hva er Moling? Slagstøping er en svært mye brukt metode for å installere rør, kanaler og kabler med liten diameter i forsyningsindustrien Energiselskaper over hele verden bruker denne teknikken til å betjene gass-, vann- og kloakkledninger, ofte under veier, fortau og innkjørsler, noe som minimerer behovet for graving.

Hva er moling i rørleggerarbeid?

Moling er prosessen med å avfyre rør fra utskytningsgropen til mottaksgropen En føflekk kan bare skytes i en rett linje, så du kan trenge mer enn én utskyting og mottak groper. Ved å bruke en føflekk for å skyte det nye rørverket under bakken minimeres mengden av overflateforstyrrelser.

Hvordan fungerer impact moling?

Impact moling er en ustyrt jordforskyvningsteknikk der en perkussiv føflekk skytes ut fra en liten utgraving for å danne en boring gjennom bakken Den nye ledningen trekkes norm alt inn bak føflekk eller trukket tilbake inn i boringen ved hjelp av hammerens reversering.

Anbefalt: