Hvorfor er nevrologi viktig?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er nevrologi viktig?
Hvorfor er nevrologi viktig?

Video: Hvorfor er nevrologi viktig?

Video: Hvorfor er nevrologi viktig?
Video: Не держит мочевой? Помоги желудку 3 упражнениями 2024, September
Anonim

Hvorfor er nevrologi viktig? Ved å lære om nervesystemet kan vi bedre forstå hvordan sinn og kropper fungerer. Hver dag gjør vi nye oppdagelser om nervesystemet og hvordan det påvirker livene våre.

Hvorfor er nevrologi interessant?

Fagfeltet innen medisin er stort med mange disipliner å velge mellom, men nevrologi er spesielt spennende som en spesialitet å vurdere for fremtidige medisinstudenter. … Nevrologer kan være involvert i kliniske studier og forskning, kjøre forsøk og løse problemer med pasienter for å hjelpe med å diagnostisere lidelsene deres.

Hva er spesielt med nevrolog?

En nevrolog er en medisinsk lege med spesialisert opplæring i å diagnostisere, behandle og håndtere forstyrrelser i hjernen og nervesystemet inkludert, men ikke begrenset til, Alzheimers sykdom, amyotrofisk lateral sklerose (ALS), hjernerystelse, epilepsi, migrene, multippel sklerose, Parkinsons sykdom og hjerneslag.

Hvorfor studerer folk nevrologi?

Studering av nervesystemet fremmer forståelsen av vår grunnleggende biologi og kroppsfunksjon Å vite hvordan ting vanligvis fungerer, kan bidra til å kaste lys over hva som kan skje når det er problemer. Det kan hjelpe forskere med å finne måter å forebygge eller behandle problemer som påvirker hjernen, nervesystemet og kroppen.

Er nevrologi et godt felt?

Neurologi er et raskt voksende felt med mange nye behandlingsmuligheter (visste du at vi har mer enn 10 forskjellige behandlingstilbud for multippel sklerose?) og forskningsmuligheter. I tillegg tilbyr den både kognitive så vel som prosedyre alternativer med en flott livsstil.

Anbefalt: