Logo no.boatexistence.com

Hva er hengekøye med ridgeline-lengde?

Innholdsfortegnelse:

Hva er hengekøye med ridgeline-lengde?
Hva er hengekøye med ridgeline-lengde?

Video: Hva er hengekøye med ridgeline-lengde?

Video: Hva er hengekøye med ridgeline-lengde?
Video: Hammock ridgeline 2024, Kan
Anonim

Når hengekøyen er satt opp, vil kurvemengden (også referert til som sag) bestemmes av avstanden mellom endene av hengekøyen Den avstanden kan enkelt måles ved å måle over det tomme rommet mellom hver ende av hengekøyen din. Denne avstanden kalles vanligvis Hammock Ridgeline Length.

Hvor lang skal hengekøyeryggen min være?

Lengdene på våre faste ridgelines følger også regelen om at ridgeline skal være omtrent 83 prosent av lengden på hengekøyen. En 11 fot lang hengekøye har for eksempel en fast rygglinje på rundt 108 tommer.

Hva er en hengekøye Ridgeline?

En hengekøye-rygglinje brukes til hengekøyer som er samlet inn, for eksempel hengekøyene laget av fallskjermlignende materiale som ofte brukes til camping. En hengekøye ridgeline er en snor som knyttes mellom to ender av en hengekøye, og er nødvendig hvis du vil ha den ideelle hengekøyen.

Hva er lengden på en hengekøye?

Hengekøyer måler vanligvis mellom 9'-14' i lengden. Brukere av høyere hengekøye vil kanskje se etter en hengekøye med lengre lengde.

Hvor tett bør en ridgeline være?

Ideelt sett vil du at den skal gjøre denne jobben med så lite spenning som mulig Det er der instruksjonen "bøy rygglinjen" kommer inn. Hvis den starter stramt, men du kan bøye den, den har tilnærmet minimumsspenning på seg, men holder fortsatt at endene trekkes fra hverandre.

Anbefalt: