Logo no.boatexistence.com

Kan du vaske broderte klær?

Innholdsfortegnelse:

Kan du vaske broderte klær?
Kan du vaske broderte klær?

Video: Kan du vaske broderte klær?

Video: Kan du vaske broderte klær?
Video: Tips for washing your embroidered clothing items 2024, Juli
Anonim

Alle broderte plagg skal vaskes med et mildt vaskemiddel Hvis blekemiddel er nødvendig for vask, kan en liten mengde klorblekemiddel brukes. … La aldri noen broderte klær ligge i bløt eller i vann eller ligge i en haug når de er våte. Ikke vri ut de broderte artiklene.

Kan du vaske klær med håndbroderi?

Det korte svaret er: ja! Du kan vaske håndbroderte klær, men du må være litt mer forsiktig. Her er noen ting du bør vurdere når du syr på klær og noen tips for vask for å forbedre levetiden til det broderte plagget.

Vil broderi løses opp i vask?

Ikke vask vintage-stykker like fritt som nybroderte. Noen gamle artikler kan ha ødelagt tråd eller stoff, så aktiv vask kan ødelegge dem fullstendig. Det betyr imidlertid ikke at de ikke skal rengjøres i det hele tatt, bare de krever spesiell pleie.

Hvordan sørger jeg for at broderi holder seg på klærne?

Mens stabilisator kan brukes i de fleste broderier, med klær er det best å bruke avtagbar stabilisator i stedet for typen som er laget for å holde seg på plass (også k alt "leave-in"). Dette gjør at baksiden av sømmen føles myk og ikke skrapete på huden.

Bør du vaske broderiet?

Når du syr, overføres de naturlige oljene på hendene til stoffet. Derfor er det viktig å vaske korssting- og håndbroderiprosjektene før innramming, selv om stykket ser rent ut. … Vasking er også en enkel måte å få ut gjenstridige bretter og bøylemerker under søm.

Anbefalt: