Logo no.boatexistence.com

Treffer vedvarende skapninger på kirkegården?

Innholdsfortegnelse:

Treffer vedvarende skapninger på kirkegården?
Treffer vedvarende skapninger på kirkegården?

Video: Treffer vedvarende skapninger på kirkegården?

Video: Treffer vedvarende skapninger på kirkegården?
Video: НЛО - 12 обнаруженных инопланетных кораблей, предположительно находящихся в нашем владении 2024, Kan
Anonim

Vanligvis fungerer utløste evner bare når de eksisterer når den aktuelle hendelsen har skjedd. Men i eksempelet med en skapning med aktiv persist, når skapningen har truffet kirkegården, er persist ikke lenger aktiv fordi det er en skapningsevne som bare fungerer på slagmarken.

Går skapninger med persistent inn på kirkegården?

Rulings . Alle kort som for øyeblikket er skrevet ut med persist er skapninger. … Hvis en instans returnerer kortet til slagmarken, vil ingen andre gjøre noe siden kortet ikke lenger er på en kirkegård.

Tror skapninger med udødelige kirkegården?

Ja, det fungerer. Udødelig er en vanlig utløst evne som kan reageres på. Hvis skapningskortet ikke lenger er på kirkegården når den utløste evnen prøver å løse seg, vil evnen ikke gjøre noe.

Må en skapning gå til kirkegården for å dø?

En skapning dør når den beveger seg fra slagmarken til kirkegården. Så det er to forskjellige muligheter her. Hvis skapningen går til kirkegården og deretter flytter til eksil, teller den som døende Men hvis den går i eksil i stedet for kirkegården, teller den ikke som døende.

Hva skjer hvis en skapning har vedvart og udødelig?

Når en skapning med både udødelig og vedvarende dør uten noen +1/+1 eller -1/-1 tellere, vil begge evnene utløses Siden du kontrollerer begge triggerne du velger hvilken rekkefølge de løser det. Uansett hva som løser først, vil skapningen returnere til slagmarken med riktig teller.

Anbefalt: