Logo no.boatexistence.com

Hva er lcci-kvalifisering?

Innholdsfortegnelse:

Hva er lcci-kvalifisering?
Hva er lcci-kvalifisering?

Video: Hva er lcci-kvalifisering?

Video: Hva er lcci-kvalifisering?
Video: Hva er best av iskrem og trening? 2024, Kan
Anonim

LCCI er en portefølje av arbeidsrelaterte modulære kvalifikasjoner laget for å gi elever målrettede og spesialiserte ferdigheter og kunnskaper som trengs for å komme inn og trives på arbeidsplassen. … LCCI-kvalifikasjoner utstyrer elever med arbeidsklare ferdigheter for å blomstre i karrieren.

Hva betyr LCCI?

Eksterne lenker. London Chamber of Commerce and Industry (LCCI) internasjonale kvalifikasjoner.

Hva er et LCCI-diplom?

Hva er LCCI-diplomer? LCCI-diplomer er en anerkjent, effektiv måte å kombinere fag innen relaterte felt for å skape en omfattende demonstrasjon av evner, ferdigheter og kunnskap Noen obligatoriske moduler i våre vitnemål tillater progresjon til ACCA- og CIMA-faglige kvalifikasjoner.

Hva er fordelen med LCCI?

Fordeler med LCCI-sertifikat

Anerkjennelse - LCCI gir praktisk opplæring og kvalifikasjonene er anerkjent av de fleste bedrifter Profesjonelle instanser som ACCA, CIMA, ICSA, CTIM og Universiteter godtar også sertifikatet som en del av opptakskravet.

Hva er LCCI-bokføring?

Pearson LCCI nivå 1-sertifikat i bokføring er arbeidsrelaterte kvalifikasjoner laget for å gi profesjonelle elever ferdighetene og kunnskapen som trengs for å utmerke seg på arbeidsplassen. … Bokføring består vanligvis av registrering av daglige forretningstransaksjoner i kontobøkene som reskontro og journal.

Anbefalt: