Logo no.boatexistence.com

Vil armbåndet i sterling sølv bli anløpet?

Innholdsfortegnelse:

Vil armbåndet i sterling sølv bli anløpet?
Vil armbåndet i sterling sølv bli anløpet?

Video: Vil armbåndet i sterling sølv bli anløpet?

Video: Vil armbåndet i sterling sølv bli anløpet?
Video: Does Silver Jewelry Tarnish? How To Prevent Silver From Oxidizing? Clean Silver Jewelry? Harlembling 2024, Kan
Anonim

Svaret er - Ja, det kan Sterling sølv består av 92,5 prosent sølv og 7,5 prosent av andre metaller som danner en legering. Noen av de andre metallene, først og fremst kobber, kan føre til at sterlingsølv anløper over tid når de samhandler med fuktighet som er i luften.

Hvor lang tid tar det å anløpe sterling sølv?

Sterling sølv kan begynne å anløpe i alt fra 2 måneder til 3 år, men ikke la det bekymre deg. Anløp er ikke så farlig, og det er enkle måter å rense og forhindre det på.

Hvordan forhindrer du at sterling sølv blir anløpet?

Oppbevares på et kjølig, mørkt sted: Som nevnt tidligere fremskynder sollys, varme og fuktighet anløpet. Sørg for å oppbevare sølvet ditt på et kjølig, mørkt sted. Oppbevar smykkene enkeltvis: Ved å oppbevare smykkene dine separat unngår du sjansen for at smykker riper seg eller floker seg sammen.

Kan du dusje med armbånd i sterling sølv?

Selv om du dusjer med smykker i sterling sølv på ikke skal skade metallet, er det en god sjanse for at det kan føre til anløp. Vann som inneholder klor, s alter eller sterke kjemikalier vil påvirke utseendet til sterlingsølvet. Vi oppfordrer kundene våre til å fjerne sterlingsølvet ditt før du dusjer.

Forhindrer bruk av sterling sølv anløp?

Bære sterling sølv hver dag: Fordeler

Den største fordelen med å bruke sterling sølv hver dag er at det hjelper til med å forhindre anløpning Smykker laget av dette materialet er utsatt for å anløpe. Dette betyr at det over tid utvikler et tynt lag med korrosjon som gjør at smykket ser matt og misfarget ut.

Anbefalt: