Er jammr noe bra?

Innholdsfortegnelse:

Er jammr noe bra?
Er jammr noe bra?

Video: Er jammr noe bra?

Video: Er jammr noe bra?
Video: Laura Branigan - Self Control (Official Music Video) 2024, Oktober
Anonim

Jammr – Beste jamming-programvare for å spille online Jam Sessions Jammr er en annen beste online jamming-programvare som du kan bruke til å jamme med venner og bandkamerater over Internett.

Hvordan jammer musikere over internett?

Ninjam er en åpen kildekode-programvare som lar musikere jamme sammen via internett. Den gir en virtuell konsoll der hver musiker kan justere miksen sin i henhold til deres preferanser.

Er Jamkazam noe bra?

Når det er satt opp riktig, kan JamKazam faktisk fungere veldig bra Alle må imidlertid være på samme side, noe som betyr at alle bør bruke kablet internett, og alle bør ha en anstendig kvalitet, grensesnitt med lav latens.… Tot alt sett er JamKazam som Zoom spesielt for musikere.

Kan du jamme over internett?

Det korte svaret er YES, musikere kan spille over internett ved å bruke plattformer som Jamulus, Jamkazam og mer. Men hvis du vil ha forklaringen, må du fortsette å lese. Selv om jamming med andre musikere over internett er mulig, er det vanskelig å gjøre det bra.

Er Zoom bra for levende musikk?

Zoom er en flott plattform for virtuelle møter. Men mens lyden er flott for å snakke, har Zoom problemer når du prøver å bruke den til musikk. Heldigvis fant jeg en måte å konfigurere Zoom til å gi høykvalitetslyd selv når jeg spiller musikkinstrumenter.

Anbefalt: