Logo no.boatexistence.com

I forholdsmessig beløp?

Innholdsfortegnelse:

I forholdsmessig beløp?
I forholdsmessig beløp?

Video: I forholdsmessig beløp?

Video: I forholdsmessig beløp?
Video: Moms – hva er moms? - Debet Regnskap Ordbok 2024, Kan
Anonim

Begrepet proporsjon alt betyr delt eller fordelt proporsjon alt. Det er nødvendig å forholde seg til beløp som er belastet eller opptjent for deler av en periode. Du kan for eksempel starte i en ny jobb eller leie en ny leilighet halvveis gjennom måneden.

Hva betyr det å beregne et beløp proporsjon alt?

Å prorate er å dele noe på en proporsjonal måte, basert på tid. Hvis den nye utleieren din proraterer din første måneds husleie, belaster hun deg bare for dagene du faktisk har bodd i leiligheten din.

Hvordan beregner du et forholdsmessig beløp?

Du multipliserer dette beløpet med antall dager leietakeren vil okkupere enheten La oss for eksempel si at en leietaker flytter inn den 25. september og at den fulle husleien er $1, 200. Å beregne etter antall dager i en måned vil se slik ut: 1200/30 x 5=200. Derfor vil $200 være den forholdsmessige husleien.

Hva betyr forholdsmessig leie?

Når en leietaker kun okkuperer et rom for en delperiode (måned, uke, dag, osv.), er beløpet en utleier krever kjent som "forholdsmessig leie." Forholdsmessig leie belastes kun for antall dager enheten er okkupert. Den er basert på en månedlig sats i stedet for daglig, siden en daglig sats har en tendens til å være dyrere.

Hva er meningen med forholdsmessig?

: delt, distribuert eller vurdert proporsjon alt (for å gjenspeile en tidsperiode som er mindre enn hele beløpet inkludert i en innledende ordning) Fangsten er at delfinene kan få tilbake den forholdsmessige delen av $5 millioner hvis Madison misligholder kontrakten. -

Anbefalt: