Logo no.boatexistence.com

Kan knapt gå isjias?

Innholdsfortegnelse:

Kan knapt gå isjias?
Kan knapt gå isjias?

Video: Kan knapt gå isjias?

Video: Kan knapt gå isjias?
Video: "Шутка ангела" 2004 комедия/ Комедия смотреть онлайн 2024, Juli
Anonim

Mangel på bevegelse: Du kan kanskje ikke bevege beinet eller foten på grunn av isjias. Dette kan føre til at foten din bare henger slapp til tross for at du prøver å bevege den. Manglende evne til å gå: Alle symptomene på isjias kan komme sammen og gjøre det vanskelig for deg å gå.

Hva kan du gjøre for uutholdelig isjias?

Vekselvarme- og isterapi kan gi umiddelbar lindring av isjiasnervesmerter. Is kan bidra til å redusere betennelse, mens varme oppmuntrer blodstrømmen til det smertefulle området (som fremskynder helbredelsen). Varme og is kan også bidra til å lindre smertefulle muskelspasmer som ofte følger med isjias.

Hvorfor gjør det å gå isjias verre?

Måten du går og står på kan påvirke banen til isjiasnerven din fra korsryggen til foten. Feil gangmønster kan forårsake feiljustering, tretthet og/eller overdreven belastning på vevet i korsryggen, som kan irritere eller komprimere isjiasnerverøttene og forårsake isjias.

Hvordan kan jeg gå med alvorlig isjias?

Hold hode og skuldre høyt og fokuser på et sted i det fjerne. Sug inn magen. Trekk magen litt mot kroppen mens du går. Pust dypt og hold et behagelig tempo, ellers vil du finne det utfordrende å engasjere magemusklene under hele turen.

Tåler du ikke på grunn av isjias?

Når en pasient med isjiassymptomer er bøyd og ikke kan stå oppreist, er det et tegn på at pasienten har hatt en ryggspasme på grunn av nerveirritasjonen. Siden isjias påvirker korsryggen, er musklene som kan krampe etter nerveskade de store, posturale ryggmusklene.

Anbefalt: