Logo no.boatexistence.com

Vil kashmir krympe ved vask?

Innholdsfortegnelse:

Vil kashmir krympe ved vask?
Vil kashmir krympe ved vask?

Video: Vil kashmir krympe ved vask?

Video: Vil kashmir krympe ved vask?
Video: Электрика в квартире своими руками. Финал. Переделка хрущевки от А до Я. #11 2024, Kan
Anonim

Den ideelle kashmirgenseren for kvinner kan vare i årevis med god pleie. Men på grunn av materialets delikate natur, kan cashmere lett krympe når det ved et uhell kastes inn i feil vaskesyklus.

Kan kasjmir krympe?

Vi anbefaler ikke å gjøre dette hver gang du vasker, men hvis du trenger et tørt plagg før heller enn senere, kan du legge det i tørketrommelen i fem minutter for å få fart på sakene. Legg den deretter flatt for å fullføre prosessen. Det tåler å gjenta at varme får kashmir til å krympe, så husk å kun bruke lufttørkeinnstillingen.

Hvordan vasker du en kashmir uten å krympe den?

Ullvask eller babysjampo: Bløtlegging, et vaskemiddel som ikke skylles, vil spare deg for tid og krefter når du håndvasker kashmir og andre delikatesser. Babysjampo er også skånsom nok til å bruke på kashmir. En ren vask eller annen vannkum: Den må være stor nok til å bløtlegge genseren din.

Hva skjer hvis du maskinvasker kashmir?

Maskinvaskbar kashmir er forvasket og er veldig fornøyd i maskinen. Ikke bruk tøymykner da dette vil belegge fibrene og kan forårsake pilling. En kort sentrifugering i vaskemaskinen vil gjøre varen nesten tørr. Håndvask av kashmir er veldig enkelt.

Vil 5 % kasjmir krympe?

Nei. De fleste kashmirstoffer er merket som bare renserier. Det er fordi kashmir er mottakelig for vann og varme. Når du vasker kashmir med varmt vann, vil det sannsynligvis krympe.

Anbefalt: