Logo no.boatexistence.com

Hva er en kasjmirgenser?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en kasjmirgenser?
Hva er en kasjmirgenser?

Video: Hva er en kasjmirgenser?

Video: Hva er en kasjmirgenser?
Video: Marshmello ft. Bastille - Happier (Official Music Video) 2024, Kan
Anonim

Cashmere-gensere føles mykere og lettere enn sine ullkolleger … Cashmere er et magisk materiale. Den er mykere, lettere og opptil tre ganger mer isolerende enn vanlig saueull. Den kommer fra kasjmirgeiten som finnes over Himalaya, hvor temperaturene kan synke til de iskalde dypene på -30C.

Er kasjmirgensere verdt det?

Cashmere er verdt den høye prislappen på grunn av hva det er. Det er en luksuriøs ull, myk å ta på og er vanligvis laget for å vare. Hvis du kjøper en kasjmirgenser eller strikk av god kvalitet, har du et klesplagg som vil vare i flere år.

Hva er en kasjmirgenser?

Cashmere er teknisk sett en ull, men den kommer fra spesifikke geiteraser i stedet for sauer, og fibrene er mye finere og lettere enn saueull av høyeste kvalitet, som samt opptil åtte ganger mer isolerende.… Det krever omtrent to geiter med fiber for å lage en damegenser.

Hva har du på deg under en kashmirgenser?

Et røffere materiale, som en skinn- eller dongerijakke, vil skape et antrekk med en skarpere stil. Noe ekstra elegant, som en silkebluse, spiller mot den myke mykheten til kashmir, men har den samme luksuriøse følelsen.

Er kashmir varmt å ha på seg?

Cashmere er varmere enn ull og bidrar til å opprettholde din naturlige kroppstemperatur, noe som betyr at den holder deg varm, men ikke varm.

Anbefalt: