Logo no.boatexistence.com

Hvorfor er shrike etter hester?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er shrike etter hester?
Hvorfor er shrike etter hester?

Video: Hvorfor er shrike etter hester?

Video: Hvorfor er shrike etter hester?
Video: Играть в Black Jack 21 в комнате для карт Америк для REAL Cash Storage Wars 2024, Kan
Anonim

Hvorfor lot Shrike Hester gå? Vi får vite at Shrike hjalp til med å oppdra Hester etter at moren hennes ble drept, og til tross for at han angivelig ikke har følelser, utvikler han et farlignende bånd med henne. Hester forlot Shrike for å hevne morens død, og brøt løftet hennes om at hun skulle bli og bli «oppstanden» som ham.

Hvorfor vil Shrike drepe Hester?

Selv om Shrike handler under ordre fra London om å drepe Hester, ønsker han å drepe henne HVER MÅTTE slik at han kan gjøre henne til en Stalker som ham selv, slik at de begge kan leve lykkelig sammen for alltid som en familie.

Er Shrike Hesters far?

Until Predator's Gold, Hester tror at foreldrene hennes er Pandora og David Shaw. Faren hennes er imidlertid Thaddeus Valentine selv, som hadde jobbet med moren hennes før hun giftet seg; gjør Katherine Valentine til sin halvsøster.

Hva var løftet Hester Shaw ga Shrike?

Hester forklarer at Shrike hadde funnet og oppdratt henne etter å ha rømt Valentine, og Hester lovet å la ham gjøre henne om til en Stalker som han selv, men hun dro etter å ha oppdaget at London hadde gikk inn på Great Hunting Ground, og ga henne en sjanse til å drepe Valentine.

Hvorfor døde Shrike Mortal Engines?

I Mortal Engines klarte Tom Natsworthy å drepe Shrike Stalker med et sverd ved å spidde den gjennom halsen hans Shrike led imidlertid av noen ytelsesproblemer som han hadde. faktisk blitt overkjørt av en Traction City! Men det er en grunn til at stalkere er kjent som oppstandne menn…

Anbefalt: