Logo no.boatexistence.com

Er wienerhunder gode kjæledyr?

Innholdsfortegnelse:

Er wienerhunder gode kjæledyr?
Er wienerhunder gode kjæledyr?

Video: Er wienerhunder gode kjæledyr?

Video: Er wienerhunder gode kjæledyr?
Video: ХАШЛАМА И ШАШЛЫКИ в ГОСТЯХ у @SERGOPUDRA Шашлык из курицы, хашлама на пиве 2024, Kan
Anonim

Som familiehunder er dachser lojale følgesvenner og gode vakthunder. De er gode med barn hvis de behandles godt. De kan være litt vanskelige å trene. … Dachshunder ble avlet opp som jegere, så det er ingen overraskelse at mange av dem liker å grave.

Er wienerhunder aggressive?

Dachshunder får pass for å være lekne, dyrebare og lojale, men faktum er at elskelig weenie-hund regnes som den mest aggressive av alle hunderaser.

Er Weiner-hunder godt vedlikeholdt?

Dachser har mye utholdenhet og energi De elsker å gå en tur eller leke utendørs med andre hunder, og de liker å jakte og grave. De er også aktive inne i huset og kan klare seg godt i små boligkvarter så lenge de får en moderat mengde daglig mosjon.

Er dachser gode hushunder?

Selv om Dachser er gode familiekjæledyr, bør eiere være forsiktige med å ha dem rundt små barn. … Dessuten kommer de ikke særlig godt overens med store hunder og klarer seg best i en husholdning som den eneste hunden eller med en annen dachshund. Noen ganger blir de frekke med andre hunder eller prøver å dominere dem.

Liker dachser å kose?

Dachser er lojale mot folket sitt. De elsker å kose seg med deg på sofaen, sove med deg i sengen og følge deg rundt i huset (inkludert inn på badet). De vil beskytte familiemedlemmene sine og noen ganger ett bestemt medlem av familien.

Anbefalt: