Logo no.boatexistence.com

Hvorfor sergio ramos forlater real madrid?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor sergio ramos forlater real madrid?
Hvorfor sergio ramos forlater real madrid?

Video: Hvorfor sergio ramos forlater real madrid?

Video: Hvorfor sergio ramos forlater real madrid?
Video: When Sergio Ramos remembered he left Real Madrid 😢 | #shorts 2024, Kan
Anonim

Sergio Ramos vil forlate Real Madrid på torsdag etter ikke å komme til enighet om en ny kontrakt med de spanske gigantene … Han klarte ikke å påvirke Reals formuer da de røk ut av Champions League mot Chelsea. Og han gikk også glipp av Luis Enriques Spania-lag til EM 2020.

Hvorfor forlater Ramos Real Madrid?

Ramos og Real Madrid hadde forhandlet i flere måneder. Klubben ønsket å tilby en årskontrakt med 10 prosent lønnskutt. Ramos, som gikk med på lønnskuttet, ønsket to år. … Ironisk nok forlater en mann som hadde for vane å score sene mål fordi han var sen med å gå med på kontraktsforhandlingene sine

Hva skjedde med Sergio Ramos?

Real Madrid bekreftet onsdag at deres kaptein Sergio Ramos vil forlate klubben med kontrakten som utløper i juni. Det vil sette en stopper for en 16-årig periode med La Liga-gigantene. … 35-åringen har vunnet 5 liga titler og så mange som 4 Champions League- titler med Los Blancos.

Hvem eier Real Madrid?

Florentino Perez er president i Real Madrid. En tidligere politiker, Perez er en forretningsmann med bakgrunn fra sivilingeniør og bygg. Han har vært involvert i Grupo ACS siden selskapet ble dannet i 1997 og er nå styreleder og administrerende direktør.

Forlater Ramos Madrid?

Sergio Ramos forlater Real Madrid etter 16 bemerkelsesverdige sesonger.

Anbefalt: