Logo no.boatexistence.com

Skal jeg edc en lommelykt?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg edc en lommelykt?
Skal jeg edc en lommelykt?

Video: Skal jeg edc en lommelykt?

Video: Skal jeg edc en lommelykt?
Video: EDC брелок Викторинокс Менеджер, обзор, замена ручки и батарейки в VICTORINOX Midnight Manager 2024, Kan
Anonim

Hvis du stoler på mobiltelefonen din som en lommelykt, vil du uunngåelig komme inn i en situasjon der telefonen din har lite strøm. En EDC-lommelykt forhindrer dette problemet ved å sette lyskilden på sitt eget dedikerte batteri.

Trenger du en lommelykt for EDC?

En AAA-lommelykt bør være første stopp for hver EDC, og LD02 er et solid valg fra et av de mest pålitelige merkene på markedet.

Bør jeg alltid ha med lommelykt?

En lommelykt vil lyse opp de mørke områdene eller områdene, slik at du kan være trygg og gi deg selv en fordel over potensielle trusler – enten det er en person som ønsker å gjøre skade eller en mulig hindring i veien du kan snuble over. Når lysene slukkes, vil det være det beste alternativet for å komme deg i sikkerhet med en lommelykt.

Er en lommelykt en god EDC?

Som et resultat er lommelykter en av de mest brukte EDC-varene sammen med lommekniver, multiverktøy og mer. De fleste lommelykter i disse dager er mye mer kompakte enn det tradisjonelle håndholdte lyset ditt fra tidligere tider, selv om vi alle har gode minner fra de enorme 4x d-cell batteri mag-lysene.

Kan du bære en lommelykt?

Du kan ta med vanlige lommelykter som er 7 tommer eller mindre i håndbagasjen Taktiske lommelykter er kanskje ikke tillatt i kabinen. Og du kan ta med lommelykt av alle størrelser i den innsjekkede vesken, men sørg for at du pakker eventuelle ekstra litiumlommelyktbatterier i håndbagasjen.

Anbefalt: