Logo no.boatexistence.com

Er omskjæring en synd i katolisismen?

Innholdsfortegnelse:

Er omskjæring en synd i katolisismen?
Er omskjæring en synd i katolisismen?

Video: Er omskjæring en synd i katolisismen?

Video: Er omskjæring en synd i katolisismen?
Video: Is Masturbation A Sin???! | Porn and sex: the Catholic perspective! 2024, Kan
Anonim

Mens den romersk-katolske kirke har fordømt religiøs omskjæring for sine medlemmer, og for tiden opprettholder en nøytral posisjon til praksisen med ikke-religiøs omskjæring, er det vanlig i koptisk kristendom, Etiopisk-ortodokse kirke og eritreisk-ortodokse kirke, som holder den som en overgangsrite.

Er det mot katolsk religion å bli omskåret?

Mens den romerske katolske kirke har fordømt religiøs omskjæring for sine medlemmer, og for tiden opprettholder en nøytral posisjon til praksisen med ikke-religiøs omskjæring, er det vanlig i koptisk kristendom, Etiopisk-ortodokse kirke og eritreisk ortodokse kirke, som holder den som en overgangsrite.

Hvilken religion er imot omskjæring?

Hvorfor er kristendom den eneste abrahamske religionen som ikke oppmuntrer til omskjæring? Fordi Paulus mente tro var viktigere enn forhud.

Er omskjæring fortsatt nødvendig i kristendommen?

I dag er mange kristne kirkesamfunn nøytrale til rituell omskjæring av menn, krever det ikke for religiøs overholdelse, men forbyr det heller ikke av kulturelle eller andre grunner.

Hvilke kulturer omskjærer ikke?

Australia, Canada, Irland, New Zealand og Storbritannia er eksempler på land som har sett en nedgang i omskjæring av menn de siste tiårene, mens det har vært indikasjoner på økende etterspørsel i det sørlige Afrika, delvis av forebyggende årsaker på grunn av HIV-epidemien der.

Anbefalt: