Logo no.boatexistence.com

Forebygger nexgard hjerteorm?

Innholdsfortegnelse:

Forebygger nexgard hjerteorm?
Forebygger nexgard hjerteorm?

Video: Forebygger nexgard hjerteorm?

Video: Forebygger nexgard hjerteorm?
Video: Nexgards Spectra 2024, Juli
Anonim

NexGard SPECTRA ® er en svært velsmakende tyggebit med storfekjøttsmak som dreper lopper før de kan legge egg, flått og midd samtidig som den eliminerer mage-tarmormer og forebygger hjerteormsykdom, lungeorm- og øyeorminfeksjoner.

Hva beskytter NexGard mot?

NexGard er en velsmakende tyggebit med storfekjøtt som gir loppe-, flått- og middbeskyttelse til hunder. NexGard beskytter hunder mot brun hundeflått, buskflått og den potensielt dødelige lammelsesflåtten. … Begge inneholder den aktive ingrediensen afoxolaner, som gir utmerket beskyttelse mot lopper, flått og midd.

Er Heartgard og NexGard det samme?

Det er noen tydelige forskjeller mellom disse produktene. Hovedsakelig at Heartgard brukes mot parasitter, som krokorm og rundorm. Nexgard fokuserer på lopper og flått. … Heartgard er kjent for å forhindre hjerteormer.

Trenger hunder NexGard og Heartgard?

Effektiv mot lopper, flått, innvollsorm (rundorm og hakeorm), og forebygger hjerteorminfeksjon. Begge de forebyggende behandlingene fungerer perfekt sammen for å holde hunden din frisk.

Hvorfor anbefaler veterinærer NexGard?

Fordeler. Bortsett fra den åpenbare fordelen med å eliminere loppe- og flåttangrep, er NexGard også effektiv mot demodectic og sarkoptisk skabb administrert i en deilig, myk, tyggetablett med storfekjøtt, og de fleste kjæledyr kan lett sluke den ned., og du trenger bare å gi den én gang i måneden.

Anbefalt: