Logo no.boatexistence.com

Draper dommedag i dvale?

Innholdsfortegnelse:

Draper dommedag i dvale?
Draper dommedag i dvale?

Video: Draper dommedag i dvale?

Video: Draper dommedag i dvale?
Video: Очаровательный заброшенный замок 17 века во Франции (полностью замороженный во времени на 26 лет) 2024, Kan
Anonim

Doomsayer: I begynnelsen av din tur, ødelegge ALLE undersåtter. Sovende undersåtter er fortsatt undersåtter ettersom de inntar en minionplass.

Fungerer stillhet på sovende Hearthstone?

Du kan ikke målrette Sherazin når det er i dvale. Den ignorerer alt, inkludert Brawl, til eieren vekker den ved å spille fire kort i én omgang.

Tells sovende undersåtter som undersåtter?

Minions vil alltid starte i hvilemodus til betingelsen deres er oppfylt, uansett hvordan de ble tilk alt. Unntaket er når spilleren kopierer en sovende minion som allerede har våknet.

Vil delegere arbeid til sovende undersåtter?

Devolving Missiles til hvilende undersåtterblokker det fra å være polymorf en 3 dråpe. Hvis du spiller devolverende missiler med 3 dråper om bord, kan det bli til fengslet skrapimp, og da er det ikke flere mål som missilene kan treffe.

Hvordan fungerer C Thun the shattered?

2020s C'Thun, the Shattered har en ny Start of Game-effekt som får den til å bryte inn i fire fem-Mana-trollformler som stokkes inn i kortstokken din Etter å ha spilt alle fire, selve C'Thun glir inn i kortstokken din, og for 10 Mana vil den gi 30 skader som er tilfeldig delt mellom alle fiender.

Anbefalt: