Når skal jeg bruke lycopodium?

Innholdsfortegnelse:

Når skal jeg bruke lycopodium?
Når skal jeg bruke lycopodium?

Video: Når skal jeg bruke lycopodium?

Video: Når skal jeg bruke lycopodium?
Video: Kjemi - presentasjon av programfag 2024, September
Anonim

I homeopati brukes det i behandling av aneurismer, forstoppelse, feber og kroniske lunge- og bronkiale lidelser. Det reduserer også magebetennelse, forenkler fordøyelsen og hjelper til med behandling av kroniske nyresykdommer.

Hva brukes Lycopodium til?

Lycopodium 200 er en tinktur produsert av Adel Pekana Tyskland. Det brukes ofte til diagnostisering eller behandling av Hoste, smerter ved vannlating, hjertefødsel, for tidlig skallethet. Det har noen bivirkninger som gastrointestinal effekt, diaré, oppkast, forstoppelse.

Når bør jeg ta Lycopodium?

Voksne: 4 dråper i en ts. vann 3 ganger om dagen. Barn: 1/2 dose. Gjenta med større intervaller ettersom tilstanden avtar.

Når tar du Lycopodium 30c?

Tabletter som skal suges eller tygges. Med mindre annet er angitt: 1 dose hver 2. time for de første 6 dosene. Ta deretter 1 dose ved behov. Slutt med forbedring.

Hva er fordelen med Lycopodium 200?

Reckeweg Lycopodium Dilution er et effektivt middel for behandling av en rekke problemer som spenner fra oppblåsthet, leverplager, revmatiske og artrittsmerter. Det hjelper med å kurere fordøyelsessykdommer assosiert med leveren og gir lindring fra magesykdommer.

Anbefalt: