Logo no.boatexistence.com

Eksisterte myrmidonene?

Innholdsfortegnelse:

Eksisterte myrmidonene?
Eksisterte myrmidonene?

Video: Eksisterte myrmidonene?

Video: Eksisterte myrmidonene?
Video: Mongolian & Russian folk songs together... Traditional Music 2024, Kan
Anonim

Myrmidonene (eller Myrmidones Μυρμιδόνες) var en gammel nasjon av gresk mytologi I Homer's Iliaden er Myrmidonene soldatene kommandert av Akilles. Deres eponyme stamfar var Myrmidon, en konge av Phthiotis som var en sønn av Zevs og "vidt regjerende" Eurymedousa, en prinsesse av Phthiotis.

Hvor mange Myrmidoner er det?

Ifølge Iliaden ankom Achilles Troja med 50 skip, som hver bar 50 Myrmidons.

Hva er opprinnelsen til Myrmidons?

Visste du det? Myrmidonene, legendariske innbyggere i Thessalia i Hellas, var kjent for sin voldsomme hengivenhet til Akilles, kongen som ledet dem i den trojanske krigen. Myrmex betyr "maur" på gresk, et bilde som fremkaller små og ubetydelige arbeidere som tankeløst oppfyller pliktene sine.

Eksisterte Akilles virkelig?

Det er ingen bevis for at Akilles eksisterte eller at noen av Homers andre karakterer gjorde det. Det lange svaret er at Homers akilles kan ha vært basert, i det minste delvis, på en historisk karakter; det samme gjelder resten av Homers karakterer. … I følge Homer varte den trojanske krigen i ti år.

Var Akilles konge av Myrmidons?

Akilles, i gresk mytologi, sønn av den dødelige Peleus, kongen av Myrmidonene, og Nereiden, eller sjønymfen, Thetis. Akilles var den modigste, kjekkeste og største krigeren av hæren til Agamemnon i den trojanske krigen.

Anbefalt: