Logo no.boatexistence.com

Kan arbeidende cockers lage gode kjæledyr?

Innholdsfortegnelse:

Kan arbeidende cockers lage gode kjæledyr?
Kan arbeidende cockers lage gode kjæledyr?

Video: Kan arbeidende cockers lage gode kjæledyr?

Video: Kan arbeidende cockers lage gode kjæledyr?
Video: 3 THINGS TO KNOW BEFORE GETTING A COCKER SPANIEL 2024, Kan
Anonim

Working Cockers, som navnet tilsier, er oppdrettet som arbeidende skytterhunder, i stand til å være ute hele dagen i skytefeltet. Men mange blir nå i økende grad solgt til kjæledyrhjem der, i de rette hender, de kan lage veldig gode familiehunder for det aktive hjemmet.

Er en fungerende cocker spaniel et godt kjæledyr?

Cocker Spaniels naturlige instinkter for å "arbeide" er opprinnelig oppdrettet som revolverhunder, og betyr at de er intelligente, lojale og villige til å tilfredsstille. Kjent for å være livlige, tilpasningsdyktige og vennlige, kan de leve veldig lykkelige i alle typer husholdninger. Snill og mild, Cocker Spaniels kan være utmerkede hunder for førstegangseiere

Er working cockers kjærlige?

En av forskjellene er show-cockers er vanligvis mer tilbakelente og elsker menneskelig hengivenhet, mens Working Cockers har en slik drivkraft og kunne gjerne vært ute hele dagen, og det er min erfaring. til tross for at de er det perfekte familiekjæledyret, foretrekker cockers å strekke seg ut for seg selv i stedet for å kose seg på fanget.

Arbeider Cockers hardt for å trene?

Working Cocker Spaniels er lett å trene, og å være en arbeidsrase betyr ikke bare at de trener godt, men at de virkelig trives med det også. Fra valpetrening og generelt lydighetsarbeid er det viktig å trene hunden din videre og regelmessig – i hvert fall ukentlig.

Liker arbeidende cockere å kose?

Selv om de er brukshunder liker de å sitte sammen med meg, ligge på toppen, kose seg og ofte er det som om de ikke kan komme nærme nok. Cockers elsker virkelig eierne sine og viser denne kjærligheten på mange måter, og kosing er bare en.

Anbefalt: