Logo no.boatexistence.com

Hvilket crabapple tree å kjøpe?

Innholdsfortegnelse:

Hvilket crabapple tree å kjøpe?
Hvilket crabapple tree å kjøpe?

Video: Hvilket crabapple tree å kjøpe?

Video: Hvilket crabapple tree å kjøpe?
Video: Top 5 Most Popular Crabapple Trees | NatureHills.com 2024, Kan
Anonim

En sent-blomstrende krabbe med rosa knopper som åpner seg for enkle hvite blomster, Harvest Gold (eller 'Hargozam') regnes ofte som den beste gullfruktede krabaten. Dens knallgule frukter varer til vinteren, og dens grønne bladverk blir gult om høsten.

Hva er det hardeste krabbetreet?

Malus 'Smeltet lava'

Hvilket krabbeepletre er best for fugler?

Crabapple-varianter som er gode kilder til mat for fugler inkluderer ' Snowdrift, ''Indian Magic, ''Profusion,' 'Adirondack,' Harvest Gold, 'Prairifire,' og 'Ormiston Roy. ' Fugler vil ikke spise frukten av noen få crabapple-varianter. Fugler liker ikke frukten til 'Adams', 'Donald Wyman' og Red Jewel.

Hva er det raskest voksende crabapple-treet?

Rasktvoksende kultivarer

Noen crabapple-varianter vokser så raskt som 36 tommer per år. … Et annet eksempel på en raskere voksende crabapple er Red-Silver Crabapple (Malus 'Red Silver'). Denne sorten vokser i USDA-sonene 4 til 8, og vokser 36 tommer per år for å nå en høyde på 15 til 30 fot med en spredning på 10 til 20 fot.

Hvilke crabapple-trær bærer ikke frukt?

Det finnes en rekke krabbepeltre som ikke produserer frukt. Hvis du liker disse prydtrærne, men ikke er interessert i å plukke opp alle de råtnende eplene under dem, kan du prøve en ' Spring Snow, ' 'Prairie Rose' eller 'Marilee' crabapple.

Anbefalt: