Logo no.boatexistence.com

Hva er programmer for krenkende atferd?

Innholdsfortegnelse:

Hva er programmer for krenkende atferd?
Hva er programmer for krenkende atferd?

Video: Hva er programmer for krenkende atferd?

Video: Hva er programmer for krenkende atferd?
Video: Transforming Abusive Behaviors Panel 2024, Kan
Anonim

Begrepet "fornærmende atferdsprogrammer" (OBPs) refererer til en rekke behandlingstiltak som har til hensikt å trene lovbrytere i nye måter å tenke og/eller oppføre på, i håper at dette vil redusere sannsynligheten deres for gjentakelse.

Er støtende atferdsprogrammer effektive?

Vi fant et blandet bilde av effektiviteten deres når det gjelder å redusere antallet gjentatte lovbrudd, fra 10 % eller mindre til 24 % avhengig av programtype, alder og kjønn. lovbryter og risikonivå for gjentakelse. OBP-er ser ut til å fungere best i fengsel i stedet for med lovbrytere i samfunnet.

Hva er lovbryterens atferd?

Programmer og intervensjoner for lovbryteradferd sikter mot å endre tenkning, holdninger og atferd som kan føre til at folk begår gjentatte lovbrudd.… De oppmuntrer til prososiale holdninger og mål for fremtiden og er utformet for å hjelpe folk med å utvikle nye ferdigheter for å stoppe deres fornærmelse. Disse inkluderer: problemløsning.

Hvilke faktorer bidrar til krenkende atferd?

Majoriteten av forskningen på krenkende atferd og helse har en tendens til å konsentrere seg om mental helse, alkohol- og rusmisbruk Mange studier viser at disse tre områdene er viktige medvirkende faktorer – og i noen tilfeller determinanter – av et individs tilbøyelighet til kriminalitet og/eller antisosial atferd (ASB).

Hva er OASys?

OASys er den forkortede betegnelsen for the Offender Assessment System, brukt i England og Wales av Her Majesty's Prison Service og National Probation Service fra 2002 for å måle risikoen og behovene til kriminelle lovbrytere under deres tilsyn.

Anbefalt: