Logo no.boatexistence.com

Hvem lager trp-bremser?

Innholdsfortegnelse:

Hvem lager trp-bremser?
Hvem lager trp-bremser?

Video: Hvem lager trp-bremser?

Video: Hvem lager trp-bremser?
Video: Автомобильный кемпинг на горе - тент для палатки и грузовика 2024, Kan
Anonim

TRP er en del av Tektro-familien TEKTRO er en 33 år gammel familiebedrift med base i Taiwan. I dag bruker alle store sykkelmerker TEKTRO-bremser i sine sykkellinjer og verdsetter Tektros pålitelighet og kvalitetskunnskap om produksjon. I 2006 lanserte Tektro sin avanserte merkevare TRP – Tektro Racing Products.

Er TRP-bremser bra?

Vi vil rangere TRP som en av de beste konkurrentene til SRAM og Shimano. TRP Quadiem-bremsen har alle varene, og tilbyr fantastisk modulasjon og kraft med et fordypet, ergonomisk spakblad.

Er TRP-bremser kompatible med SRAM-rotorer?

Road/Cyclocross: Våre vei- og cyclocrossbremser er fullt kompatible med alle SRAM-, Campagnolo- og Shimano-grupper. Terrengsykkel: TRP V-bremser er fullt kompatible med SRAM- og Shimano-spaker. Hydraulikksystemene våre er alle kompatible med Shimano-væske og -puter.

Kan jeg bruke Shimano-rotorer med TRP-bremser?

Shimano rotorer skal fungere, bare sørg for at du ikke har en rotor som bare har harpiks og en metallpute. Bør være bra.

Hva står TRP for sykkel?

TRP ble grunnlagt for å bygge de beste bremsesystemene i bransjen. TRP-merket står for Tektro Racing Products og er den avanserte divisjonen til Tektro. Sammen med idrettsutøvere som Aaron Gwin, designer og produserer merket noen av de letteste og kraftigste bremsene på markedet.

Anbefalt: