Logo no.boatexistence.com

Kan goboard brukes på gulv?

Innholdsfortegnelse:

Kan goboard brukes på gulv?
Kan goboard brukes på gulv?

Video: Kan goboard brukes på gulv?

Video: Kan goboard brukes på gulv?
Video: Работа с крупноформатной плиткой. Оборудование. Бесшовная укладка. Клей. 2024, Kan
Anonim

Kan GoBoard installeres over betonggulv? Ja, betonggulvet må være rent og fullstendig herdet, og overflatefeil må forhåndsfylles med mørtel før GoBoard-installasjon. Laminer GoBoard til et betonggulv ved å legge det helt inn i mørtel.

Er GoBoard vanntett?

GoBoard® er en vanntett, ultralett, flisstøtteplate fra Johns Manville. Det er en Polyiso-skumplate konstruert for holdbarhet, men er opptil 80 % lettere enn sementplater. Det er enkelt å håndtere, kutte og installere – ideelt for både entreprenører og gjør-det-selv-arbeidere for å fullføre flisprosjektet raskere.

Hvilken støtteplate er best for gulv?

Halvtommers sementunderlag er ideell for de fleste flisleggingsjobber, inkludert vegger, gulv, benkeplater og tak. For gulv, bør støtteplaten installeres over en 5/8-tommers tykk OSB- eller kryssfinerbase. For benkeplater, bruk 3/4-tommers kryssfiner under bakplaten.

Hvilken er bedre sementplate eller Hardibacker?

Durock er et pålitelig sementprodukt som inneholder glassnett. Det er det tyngre av de to materialene, noe som betyr at det er vanskeligere å bruke og manøvrere. … HardieBacker er mye mer lett, og det er også det bestselgende merket av sementplater som er tilgjengelig. Den er mye renere fordi den ikke har glass i seg.

Kan du bruke 1/4 tommers sementplate på gulv?

Både 1/4- og 1/2-tommers sementplater er egnet for gulv. For å installere sementplater på gulv, krever sementplateprodusenter et 5/8-tommers kryssfinerundergulv eller OSB-underlag.

Anbefalt: