Logo no.boatexistence.com

Skal jeg utsette hofteprotese?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg utsette hofteprotese?
Skal jeg utsette hofteprotese?

Video: Skal jeg utsette hofteprotese?

Video: Skal jeg utsette hofteprotese?
Video: Коллектор. Психологический триллер 2024, Kan
Anonim

Overvekt legger ekstra press på et allerede plaget hofteledd for å øke smerte og funksjonshemming. Lange perioder med inaktivitet kan også redusere muskeltonus og muskelmasse, noe som kan gjøre det enda vanskeligere og smertefullt å bevege seg rundt på en skadet hofte. Feeling good er den beste grunnen til å slutte å utsette hofteprotese.

Hvor lenge bør jeg utsette hofteprotese?

“I gjennomsnitt kan utvinning av hofteprotese ta rundt to til fire uker, men alle er forskjellige, sier Thakkar. Det avhenger av noen få faktorer, inkludert hvor aktiv du var før operasjonen, alder, ernæring, eksisterende forhold og andre helse- og livsstilsfaktorer.

Bør jeg utsette hofteprotese?

På kort sikt er svaret no Sjelden blir operasjonen mer komplisert eller vanskeligere på grunn av en forsinkelse i leddprotesekirurgi. 1 Pasienter som er diagnostisert med hofteledd eller kneartritt, bør bruke tid på å bestemme riktig behandlingsforløp for deres situasjon.

Hva er risikoen ved å forsinke hofteproteseoperasjoner?

Utsettelse av ledderstatningskirurgi medfører følgende risikoer:

  • Forringelse av leddet. Forlenget leddutskifting vil slite ned leddet. …
  • Leddstivhet. …
  • kompenserende problemer. …
  • Generelle helseproblemer. …
  • Joint Replacement Surgery Professional i Clinton Township, MI.

Kan du leve uten hofteprotese?

Å ikke opereres er alltid et alternativ. Hofteprotesekirurgi er nesten aldri en obligatorisk behandling; snarere er det en elektiv tilstand som folk kan velge å ha hvis timingen er riktig for dem. Personer som har alvorlig hofteledd, men fungerer tilstrekkelig, kan velge å leve med tilstanden sin.

Anbefalt: