Logo no.boatexistence.com

Er russiske blå katter kosete?

Innholdsfortegnelse:

Er russiske blå katter kosete?
Er russiske blå katter kosete?

Video: Er russiske blå katter kosete?

Video: Er russiske blå katter kosete?
Video: Золотая орда в Былинах Русских 2024, Kan
Anonim

Russisk blues er søte og lojale katter som elsker å følge eierne sine rundt og hilse på dem ved døren når de kommer. Disse kjæledyrene kan være forsiktige og sjenerte, men er utrolig kjærlige når de først blir kjent med et nytt menneske.

Liker russiske blå katter å bli holdt?

Russian Blue-katter er nysgjerrige, men rolige, kjærlige, men ikke klissete og veldig smarte. De kan være sjenerte i begynnelsen, men de er lekne og kjærlige en gang de føler seg komfortable. Mens de trives med familier og til og med andre kjæledyr, har russiske blå katter en tendens til å danne en dyp forbindelse med bare én person.

Er russiske blå katter fangekatter?

The Russian Blue er en svært intelligent katt med en mild og føyelig natur. De er hengivne og hengivne til sine menneskelige familier. Mange russiske blues liker å kose og lage gode fangkatter … Deres lekenhet og milde natur gjør dem til et godt valg for barnefamilier.

Er Russian Blues gode innekatter?

Russian Blues har en ganske rolig "miaow" og en vennlig, sosial natur, noe som gjør dem til utmerkede innendørs kjæledyr.

Kan Russian Blue-katter få være i fred?

Russian Blues kan stå alene i lange perioder ettersom de er svært uavhengige Russian Blues har en tykk dobbel pels som må børstes ut ukentlig. Denne rasen er utsatt for angst, så det er en god idé å holde dem for det meste innendørs og unna høye lyder.

Anbefalt: