Logo no.boatexistence.com

Når dukket cnidarians opp?

Innholdsfortegnelse:

Når dukket cnidarians opp?
Når dukket cnidarians opp?

Video: Når dukket cnidarians opp?

Video: Når dukket cnidarians opp?
Video: Кораль. Жизнь лесотундры Вынгаяхи 2. 2024, Kan
Anonim

Fossile cnidarians er funnet i bergarter dannet for omtrent 580 millioner år siden, og andre fossiler viser at koraller kan ha vært tilstede for kort tid før 490 millioner år siden og diversifisert noen få millioner år senere.

Hva var den første cnidarian?

En annen teori er at den opprinnelige cnidarian var en planula-lignende organisme som gikk foran både polypp og medusa I begge tilfeller regnes Hydrozoa for å være den eldste av cnidarian-klassene, og Trachylina antas å være den mest primitive eksisterende rekkefølgen av den gruppen.

Hvilken gruppe utviklet cnidarians seg fra?

Tilfeldigvis kommer de to første cnidarian genomene som skal sekvenseres fra Anthozoa (Nematostella) og Hydrozoa (Hydra); den siste felles stamfaren til disse to klassene var stammen cnidarian (fig. 1).

Hva var cnidarians de første til å gjøre?

Cnidarians var de første dyrene som ha muskler og nerver for å produsere atferd De var også de første som hadde munn og mage til å fordøye mat. Vi lærer om nematocyster når vi ser på en anemon som fanger en kutling og to anemoner som slåss. Cnidarians kommer i forskjellige kroppsformer og har forskjellige måter å leve på.

Hvor kommer cnidarians fra?

Navnet Cnidaria kommer fra det greske ordet "cnidos", som betyr brennesle. Tilfeldig berøring av mange cnidarians vil gjøre det klart hvordan de fikk navnet sitt når nematocystene deres kaster ut piggtråder som er tippet med gift.

Anbefalt: