Logo no.boatexistence.com

Kan et adjektiv komme etter et substantiv?

Innholdsfortegnelse:

Kan et adjektiv komme etter et substantiv?
Kan et adjektiv komme etter et substantiv?

Video: Kan et adjektiv komme etter et substantiv?

Video: Kan et adjektiv komme etter et substantiv?
Video: Turn NOUNS & VERBS into ADJECTIVES! 2024, Kan
Anonim

På engelsk kan mange adjektiver, inkludert partisipp, komme før eller etter substantiv Men i mange tilfeller vet jeg ikke hva forskjellen er mellom et adjektiv plassert foran substantiv og etter substantivet. Adjektiver plasseres vanligvis foran substantiver, og dette er kjent som modifikasjons- eller attributtposisjonen.

Kan adjektiv komme etter substantiveksempler?

Merk at predikative adjektiv ikke forekommer umiddelbart etter substantivet I stedet følger de et verb. … Imidlertid er et lite antall adjektiver begrenset til kun én posisjon. For eksempel kan adjektivet hoved (hovedårsaken) bare forekomme i attributiv posisjon (predikativ: årsaken er hoved).

Kan et substantiv bli et adjektiv?

Engelsk bruker ofte substantiv som adjektiver - for å endre andre substantiv. For eksempel er en bil som folk kjører i løp en racerbil. En bil med ekstra kraft eller fart er en sportsbil. Substantiv som modifiserer andre substantiv kalles adjektiviske substantiver eller substantivmodifikatorer.

Hva kommer umiddelbart etter substantiv?

Forklaring: adjektivfrasen kommer umiddelbart etter substantivet.

Følger et substantiv alltid et adjektiv?

Adjektiver plasseres vanligvis foran substantivene de endrer, men når de brukes med koblingsverb, for eksempel former for å være eller «sanse»-verb, plasseres de etter verbet.

Anbefalt: