Logo no.boatexistence.com

Er mikronålsruller trygge?

Innholdsfortegnelse:

Er mikronålsruller trygge?
Er mikronålsruller trygge?

Video: Er mikronålsruller trygge?

Video: Er mikronålsruller trygge?
Video: ЧТО ПРОИЗОШЛО С ЗАВОРОТНЮК? Биография | СТРАШНЫЕ ПОДРОБНОСТИ болезни Анастасии 2024, Juli
Anonim

" Microneedling hjemme er generelt trygt siden nålene bare er 0,25 millimeter i dybden," sa integrerende hudlege Cybele Fishman, M. D., til mindbodygreen. "De viktigste måtene de kan bli usikre på er hvis folk overdriver det med trykket og ikke holder valsen ren, noe som kan forårsake infeksjon," sa hun.

Er derma-ruller trygge?

Og uten riktig sterilisering kan derma-ruller inneholde skadelige bakterier som forårsaker infeksjoner, kviser og kan utløse hudsykdommer som rosacea, som forårsaker rødhet og ujevnheter i ansiktet; eksem, kløende betennelsesflekker; og melasma, brune flekker på huden.

Kan microneedling ødelegge huden din?

Men som enhver prosedyre kan mikroneedling forårsake mulige komplikasjoner, inkludert blødning, blåmerker, infeksjon, arrdannelse og pigmentproblemer. For de som er gjør-det-selv-folk, finnes det produkter som lar deg mikronåle hjemme.

Er det trygt å mikronåle hjemme?

Medisinsk microneedling

Under denne prosedyren stimuleres kollagen- og elastinproduksjonen i dermis. Det er viktig å merke seg at microneedling med nåler som er lengre enn 0,5 mm, ikke bør brukes hjemme Nåler lengre enn 0,5 mm kan forårsake en følelse og ha høyere risiko for blødning og infeksjon.

Er microneedling-ruller bra?

Derma-ruller har en rekke bruksområder, men de viktigste er for å forbedre pigmenteringsproblemer og forbedre overflaten av huden … For eksempel fant en studie fra 2008 at fire mikronåler økter resulterte i opptil 400 prosent økning i kollagen, et protein som gjør huden fastere.

Anbefalt: