Logo no.boatexistence.com

Er gymmboxx 24 timer?

Innholdsfortegnelse:

Er gymmboxx 24 timer?
Er gymmboxx 24 timer?

Video: Er gymmboxx 24 timer?

Video: Er gymmboxx 24 timer?
Video: GYMMBOXX MEMBER'S REVIEW: LIMITED EDITION GYMMBOXX BAG AND 2L WATER BOTTLE 2024, Juli
Anonim

GYMMBOXX er bemannet 24/7. Våre vennlige Gym Associates vil være der for å hjelpe deg hvis du trenger hjelp mens du er på treningsgulvet.

Tillater GYMMBOXX per oppføring?

Fakta om betaling per inngang: GYMMBOXX ønsker alle velkommen og er åpne for både medlemmer og ikke-medlemmer. Hvis du er medlem fra andre treningssentre og ønsker å bruke fasilitetene våre, kan du gå inn som kunde per inngang for bare $8!

Hvordan fungerer gymbox?

GYMBOX opererer med en " three strikes" regel for manglende oppmøte, der tre uteblivelser i løpet av en 30-dagers rullende periode vil resultere i en begrensning på én ukes forhåndsbestilling. Et medlem må kansellere en klassebestilling minst en time før timen for å unngå å motta streik.

Har Anytime Fitness betaling per inngang?

Anytime Fitness tilbyr et enkeltinngangspass for besøkende som ikke kan forplikte seg til en 7-dagers prøveperiode og som ønsker å stikke innom og trene kun én dag. Finn treningsstudioet ditt på nett og ring klubben for å finne ut mer om retningslinjer og pris for endagspass.

Hvordan kansellerer jeg gymbox-medlemskapet mitt?

Gympass Medlemmer må sveipe GYMBOX-medlemskortet sitt ved hver inngang til en GYMBOX-klubb, i tillegg til å sjekke inn på den aktuelle GYMBOX-klubben på Gympass-appen. For å kansellere et Gympass-medlemskap må dette avtales og gjennomføres direkte mellom medlemmet og Gympass.

Anbefalt: