Logo no.boatexistence.com

Vil klorofyll hjelpe med vekttap?

Innholdsfortegnelse:

Vil klorofyll hjelpe med vekttap?
Vil klorofyll hjelpe med vekttap?

Video: Vil klorofyll hjelpe med vekttap?

Video: Vil klorofyll hjelpe med vekttap?
Video: Такие секреты уже все забыли, но их стоит знать! Полезные советы на все случаи жизни! 2024, Kan
Anonim

Mens mange TikTokers hevder å bruke klorofyll som et vekttap eller oppblåsthetsreduserende supplement, er det lite forskning som forbinder klorofyll med vekttap, så eksperter anbefaler ikke å stole på dem for å gå ned i vekt.

Hjelper klorofyllpiller med vekttap?

En studie publisert i 2014 på PubMed fant at å ta klorofyll som tilskudd én gang daglig i 12 uker førte til vekttap, forbedret fedme-relaterte risikofaktorer og reduserte trangen for velsmakende mat.

Hva gjør klorofyll for kroppen din?

Disse ekstra mineralene er der for å gjøre det lettere for kroppen din å absorbere. Effektene av klorofyll er uklare. Kosttilskuddsprodusenter hevder at klorofyll kan gjøre mange ting, som å øke røde blodceller, hjelpe med vekttap, helbrede skadet hud, nøytralisere giftstoffer, kutte betennelser og forhindre kreft

Demper klorofyll appetitten?

“ Klorofylvann undertrykker appetitten, hjelper til med vekttap, reduserer toppene i insulin som reduserer suget, hjelper til med hudtilheling, hjelper til med å avgifte blodet, reduserer risikoen for kreft, øker energien, hjelper til med å eliminere lukt (som en naturlig deodorant), og hjelper til med å styrke immunforsvaret,” sier …

Kan du drikke klorofyllvann hver dag?

FDA sier at voksne og barn over 12 år trygt kan konsumere 100 til 200 milligram klorofyllin daglig, men bør ikke overstige 300 milligram.

Anbefalt: