Logo no.boatexistence.com

Hvordan levde aztekerne?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan levde aztekerne?
Hvordan levde aztekerne?

Video: Hvordan levde aztekerne?

Video: Hvordan levde aztekerne?
Video: How The Aztecs Dealt With Infidelity 💔 #shorts 2024, Kan
Anonim

Rikige mennesker bodde i hjem laget av stein eller soltørket murstein Kongen av Aztekerne bodde i et stort palass med mange rom og hager. … Bading var en viktig del av aztekernes daglige liv. Fattige mennesker bodde i mindre hytter med ett eller to rom som hadde stråtak laget av palmeblader.

Hva var aztekernes livsstil?

De jobbet som bønder, kjøpmenn, håndverkere og krigere De bodde i mer moderate hjem og hadde ikke råd til så forseggjorte klær eller kunst. Uansett er det flere viktige aspekter å vurdere om dagliglivet til de fleste aztekere, for eksempel: klær, utdanning, underholdning, mat, hjem, religion og arbeid.

Hvordan levde aztekerne i miljøet sitt?

De tilpasset seg miljøet sitt. De bygde kanoer slik at de kunne jakte og fiske. De laget medisiner fra de mange plantene de fant i området. De opprettet flytende hager for flere steder å dyrke mat.

Hvordan slo aztekerne seg til rette?

Ifølge legenden slo aztekerne seg ned på et sted der de så en ørn som satt på en kaktus med en slange i munnen De tok dette som et tegn fra guden deres på at de burde bosette seg der. Aztekerne k alte stedet Tenochtitlan, som betyr stedet for kaktusen. … Aztekerne erobret de omkringliggende folkene.

Hva gjorde aztekerne?

Hva var aztekerne kjent for? Aztekerne var kjent for sitt landbruk, dyrket alt tilgjengelig land, introduserte vanning, drenering av sumper og skapte kunstige øyer i innsjøene. De utviklet en form for hieroglyfisk skrift, et komplekst kalendersystem og bygde kjente pyramider og templer.

Anbefalt: