Logo no.boatexistence.com

Må koblingsboksen forsegles?

Innholdsfortegnelse:

Må koblingsboksen forsegles?
Må koblingsboksen forsegles?

Video: Må koblingsboksen forsegles?

Video: Må koblingsboksen forsegles?
Video: Slik monterer du en koblingsboks til ditt Reolink overvåkningskamera 2024, Juli
Anonim

Securing Cables Artikkel 334.30 sier at kabler som kommer ut av koblingsboksene bør sikres innen 12 tommer fra boksen i alle bokser utstyrt med kabelklemmer. … 314.17(C) sier at kabler må festes til stikkontakten.

Hvorfor kan du ikke dekke til en koblingsboks?

Det er mot de fleste byggeforskrifter å begrave en koblingsboks i veggen … Kortslutninger og ledningsproblemer er mulig i koblingsbokser; hvis en av disse problemene fant sted i en boks skjult for innsyn, kunne den lyse og ta fyr på interiøret i hjemmets vegg før du la merke til det.

Kan en koblingsboks graves ned?

Du kan ikke begrave en koblingsboks - den må forbli tilgjengelig. Det vanlige å bruke er et håndhull - som en boks hvor lokket er i flukt med bakken. Du kan få et håndhull så lite som 12" x 12 ".

Kan du gjemme en koblingsboks bak gips?

Registrert. Ja enhver skjult boks er et kodebrudd. Alle skjøter skal være tilgjengelige. Nå praktisk t alt hvis skjøten er laget riktig med wiremuttere og kablene skikkelig fastklemt i boksen, kan du dekke den til uten bekymring.

Når vil du bruke en koblingsboks?

Du trenger en koblingsboks hvis du ikke kan koble til inne i en eksisterende elektrisk boks Du bør installere boksen med åpningen vendt ut fra veggen slik at alle ledningene inni er tilgjengelige. Som enhver elektrisk boks bør den installeres slik at kanten av åpningen er i flukt med veggen.

Anbefalt: