Hvorfor har noen skiver røreverk?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor har noen skiver røreverk?
Hvorfor har noen skiver røreverk?

Video: Hvorfor har noen skiver røreverk?

Video: Hvorfor har noen skiver røreverk?
Video: Problemløseren 2024, Oktober
Anonim

Omrørere og impellere finnes begge i toppladede vaskemaskiner, men de flytter – og rengjør klær – på to forskjellige måter. Tradisjonelle agitatorer er høye spindler, med skovler eller ribber, i midten av vaskekurven som vrir (eller agiterer) frem og tilbake, gnider mot klær for å hjelpe til med å bryte ned løs jord

Er skiver med røreverk bedre?

Ytelse. Til tross for den potensielle risikoen ved å skade klær, gir topplastsvaskere med røreverk en bedre rengjøringsytelse Mens topplastvaskere uten omrører kan være mer skånsomme mot klær, er de egentlig ikke like effektive til å rengjøre klær sammenlignet med toppvasker med røreverk.

Hva er fordelen med en agitator i en vaskemaskin?

En skive med røreverk får rensekraften fra den sentrale stolpen som vrir seg frem og tilbake, mens skiver med løpehjul bruker lavprofilskiven til å gni klærne sammen i for å fjerne flekker.

Hvilken er bedre en impeller eller agitator?

Impeller: Hvilken vasker best? Vaskemaskiner med løpehjul har en tendens å vaske klærne bedre enn med røreverk. Det betyr at frontlastskiver eller topplastvasker uten agitator vil gjøre en bedre jobb med å bli kvitt av tøffe flekker og skitt fra klærne dine.

Hvorfor har ikke nye skiver en omrører?

De har vært i maskiner som dateres tilbake til tidlig på 1900-tallet. Med moderne maskiner er det imidlertid ikke nødvendig med omrørere. Kritikere sier at agitatorer kan være grovere mot klær og forårsake mer skade på grunn av mer virulent vaskehandling.

Anbefalt: