Logo no.boatexistence.com

Hvorfor be om unnskyldning når du ikke tar feil?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor be om unnskyldning når du ikke tar feil?
Hvorfor be om unnskyldning når du ikke tar feil?

Video: Hvorfor be om unnskyldning når du ikke tar feil?

Video: Hvorfor be om unnskyldning når du ikke tar feil?
Video: Счастливая история слепой кошечки по имени Нюша 2024, Kan
Anonim

En oppriktig unnskyldning lar deg la folk vite at du ikke er stolt av det du gjorde, og at du ikke vil gjenta oppførselen. Det lar folk vite at du er den typen person som generelt er forsiktig med å skade andre og setter fokus på dine bedre dyder, i stedet for på dine verste feil.

Bør du be om unnskyldning hvis du ikke har gjort noe g alt?

Det er viktig å huske at beklager ikke er en innrømmelse av skyld; det er en innrømmelse av ansvar. … Å unnskylde smerten og vanskeligheten i den nåværende situasjonen, selv om du ikke forårsaket det, viser at du setter en høyere verdi på den andre personen enn du gjør på behovet for å ha rett.

Hvorfor ber folk om unnskyldning når det ikke er deres feil?

Med andre ord, i stedet for å se konflikter som en mulighet til å forstå hverandres perspektiv, jobbe gjennom problemet og komme nærmere, ser du det som «å bli såret, skamfull eller følelsesmessig forlatt». Noen ganger ber vi for mye om unnskyldning fordi vi er redde for å stå opp for å rote til, sa Saidipour.

Hvordan beklager du når du ikke tar feil?

I stedet for å fortelle de personlige historiene og gi ham/henne begrunnelsene, kom med en rett frem unnskyldning. Uttrykk personen dine følelser og verdien du har for dem i hjertet ditt. Og ikke aksepter skylden fordi du har rett; i stedet fortell dem at du trenger dem i livet

Bør du be om unnskyldning for at du tar feil?

En oppriktig og effektiv unnskyldning er en som kommuniserer ekte empati, anger og anger samt et løfte om å lære av dine feil. Med andre ord, du må virkelig tro at du har gjort noe g alt og synes synd på skaden du har forårsaket.

Anbefalt: