Logo no.boatexistence.com

Hva er eksternt gjengede smykker?

Innholdsfortegnelse:

Hva er eksternt gjengede smykker?
Hva er eksternt gjengede smykker?

Video: Hva er eksternt gjengede smykker?

Video: Hva er eksternt gjengede smykker?
Video: How Internally Threaded Jewelry Works 2024, Kan
Anonim

Eksternt gjengede smykker betyr at skruemønsteret kuttes inn i vektstangen, eller en del av selve smykket, som vil passere gjennom kroppen Mottaks- eller kuleenden har hullet i den, som smykket skal skrus inn i. Denne typen smykker anbefales for helede piercinger.

Er internt eller eksternt gjengede smykker bedre?

Eksternt gjengede smykker har en tendens til å være farligere enn innvendige gjengede deler, på grunn av måten de bæres på: Når du setter inn eksternt gjengede smykker, kan det forårsake skade på vevet, slik som skraping og mikro-tårer, sier Johnson, som legger til at innvendige gjengede smykker generelt er mye høyere …

Hvorfor er innvendige gjengede smykker bedre?

Smykker med indre gjenger har ingen skrue på noen del av smykket som bæres i kroppen. … Innvendig gjenging har også noe som kalles forsenking. Dette er en liten divot i partnerperlene som lar dem gli over vektstangen og gripe ned på stangen når de strammes; gjør dem mye sikrere!

Hva er intern gjenger vs ekstern gjenge?

Innvendige gjenger refererer til de på muttere og hull med gjenger, mens utvendige gjenger er de på bolter, bolter eller skruer. Gjengeformen er konfigurasjonen av gjengen i et aksialplan; eller mer enkelt, det er profilen til tråden, sammensatt av topp, rot og flanker.

Hvordan skrur du ut smykker med utvendig gjenge?

For å fjerne utvendig eller innvendig gjengede smykker, hold den flate bakre skiven med én hånd, hold foran med den andre hånden og roter kulen/ eller fremre del av smykket mot venstre(righty tighty – lefty loosy!) og skru av til den løsner.

Anbefalt: